Щоб розмістити оголошення увійдіть в систему!
Всього оголошень: 3241
За сьогодні: 0
Вже продано: 518
На перевірці: 0

Авто новини:

« Повернутися в розділ / « Повернутися назад

Porsche Panamera Turbo S E-Hybrid потужна та економна новинка 2020 року

Флагманська модифікація моделі Panamera Turbo S отримала допомогу у вигляді гібридної силової установки, в результаті чого потужність цього ліфтбека зросла до 690 к.с. На фоні технічних показників, вартість базового варіанта Porsche Panamera Turbo S E-Hybrid у 150 тисяч євро не виглядає занад то великою. При цьому, топовий Turbo S E-Hybrid виявився економічним та екологічним, що автоматично виводить нішеву версію у тренди європейської автоіндустрії.

Рестайлінгова версія E-Hybrid з҆ явиться на Porsche Panamera Turbo S в кузові універсал Sport Turismo, який матиме 4-літровий 8-циліндровий турбодвигун на 554 к.с. та додатково електромотор на 136 к.с. Загальна потужність силової установки складатиме 690 к.с. Завдяки покращеним характеристикам, новачок зможе прискорюватись з 0 до 100 км/год лише за 3,2 секунди, а це швидче за попередника на цілих 0,2 секунди. Об҆ єм акумуляторної батареї зріс з 14,1 кВт\год до 17,9 кВт\год. Пробіг Porsche Panamera Turbo S E-Hybrid лише на електриці складає 50 км, що також на 30% більше ніж раніше.

Panamera Turbo S E-Hybrid використовує технології від звичайної гібридної моделі, але замість 6-циліндрового мотора, на топовій машині встановлено 8-циліндровий двигун. Дебют рестайлінгового ліфтбека співпав з презентацією найпотужнішого гібрида для версії Turbo S. Також в значній мірі німці оновили інтер҆ єр та інформаційно-розважальну систему. В салоні новачка з҆ явились більш якісні матеріали та обробка, хоча до цього інтер҆ єр Panamera не викликав нарікань. Архітектура центральної консолі залишиась без змін, втім ергономіка з місця водія є еталонною у своєму класі.

Ще одним цікавим варіантом для шанувальників класичного драйву стане модель Panamera 4S, яка оснащена повним приводом та розкішним 2,9-літровим мотором на 430 к.с. Першу сотню така модифікація долає всього за 4,5 секунди, при цьому максимальна швидкість доходить до 290 км/год. Крім економічності ця версія вартує всього 100 тисяч євро, що значно дешевше ніж Panamera Turbo S E-Hybrid…

 

26.10.2020
« Повернутися в розділ / « Повернутися назад

Коментарі:

Додати коментар
Щоб додавати коментарі увійдіть в систему!
Коментарів немає. Будьте першим!

Porsche Panamera Turbo S E-Hybrid потужна та економна новинка 2020 року

Політика конфіденційності